Warning: session_start(): open(/tmp/sess_caeff62b041699ab6af12acec108a84b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/wwwgand/public_html/includes/init.session.php on line 79

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/wwwgand/public_html/includes/init.session.php:79) in /home/wwwgand/public_html/includes/init.session.php on line 79

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/wwwgand/public_html/includes/init.session.php:79) in /home/wwwgand/public_html/includes/init.session.php on line 79
Ganduri Online - Online social networking

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Scade pretul gazelor de la 1 iulie

Rating: 4.5/10 (102 votes cast)

23 Mai 2009

 Pretul gazelor naturale va fi redus cu înca 5% de la 1 iulie, suplimentar diminuarii cu 3% decise anterior pentru 1 mai, astfel ca reducerea totala va fi de 8%, a declarat, ieri, premierul Emil Boc. De la începutul anului, consumul de gaze al României a scazut cu o treime fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul crizei economice.

 

 

Libertatea


Posteaza Comentariu

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat.
Daca nu aveti cont va puteti inregistra dand click AICI

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_caeff62b041699ab6af12acec108a84b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0