Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61

Mesoterapia

Rating: 4.1/10 (64 votes cast)

22 Mai 2009

MESOTERAPIA - reducerea celulitei, sculptarea corpului sau reintinerirea fetei

CE ESTE MESOTERAPIA- este un tratament nechirurgical ce utilizeaza microinjectii cu substante homeopate sau vitamine, in stratul mijlociu al pielii , pentru a realiza vindecarea sau corectarea unei arii specifice a corpului.Mesoterapia se considera a fi ultima noutate in reducerea celulitei, sculptarea corpului sau reintinerirea fetei.De ce? Pentru ca are efect!

MESOTERAPIA PT. CELULITA

Termenul medical pt. celulita este DERMATOLIPOSCLEROZA.
CELULITA este o conditie a pielii ce afecteaza peste 90% din femeile post –pubere.Chiar si cele cu o silueta subtie adesea se pling ca au celulita. Celulita apare mai ales pe solduri, fese si membrele inferioare( mai ales coapse), si nu este cauzata de greutate in exces , asa cum multi cred.

CELULITA – apare in stratul subcutanat a tesutului cutanat. Celulele grasoase sint aranjate in ciorchini inconjurate de tesut conector numit septe.. eventual aceste septe se contracta si se intaresc ( sclerozeaza) tinind pielea la o distanta nereglabila, fixa, tesuturile din jur continuind sa se extinda cu cresterea in greutate sau acumulare de apa. Asta faca sa existe arii cutanate trase in jos in timp ce alte portiuni proemina in afara, rezultind aspectul denivelat al pielii.


BENEFICIILE MESOTERAPIEI:

  • imbunatateste circulatia sanguina in aria respectiva;
  • dizolva excesul de grasime;
  • indeparteaza tesutul fibrotic de conexiune;
  • imbunatateste drenajul limfatic;
    Nimic un se apropie ca eficacitate de rezultatele acestui tratament.


MESOLIFINGUL - MESOTERAPIA PT. REINTINERIREA PIELII( MESOLIFTINGUL)
Datorita efectelor nocive ale soarelui si pierderea progresiva de colagen, pielea isi pierde din calitati. Mesoterapia produce o infuzie in derm cu vitamine si antioxidanti pt. A reintineri si revitaliza pielea. Persoanele care au beneficiat de mesolift descriu pielea lor ca fiind mai ferma, luminoasa, tinara si stralucitoare.Se fac 2-4 tratamente la interval de o saptamina.Rezultatul se mentine prin 2 sedinte pe an, ulterior.
Mesoterapia poate fi asociata cu alte tratamente pt. Piele, incluzind peelingul chimic, injectiile cu Botox ( dysport) sau fillere dermale.

MESOSCULPTAREA - MESOTERAPIE PT. SCULPTAREA CORPULUI
Mesoculptarea este raspunsul la toate intrebarile de genul: “este posibil sa scap de grasime fara interventie chirurgicala ?”Pentru aceia care considera lipoaspiratia greu de acceptat, mesoterpaia pt. Modelarea conturului corpului , este un raspuns.
Se vor face microinjectii utilizind o solutie cu un amestec individualizat de substante. Injectiile se fac in ariile interesate , 5-15 sedinte la interval de o saptamina. Rezultatul se mentine in timp daca se asociaza si un regim dietetic si sport.
Mesoterapia nu este o alternativa la un regim sanatos de viata, insa va poate ajuta la pierderea in greutate.

 

 

Augmentatia buzelor - BIOALCAMID

BIO-ALCAMID este un produs injectabil, fiind o absoluta inovatie in domeniul medical.
Pentru prima data tehnologia medicala a produs un produs continind 97% apa si 3% polimer sintetic reticulat. Aceasta asociere garanteaza la atingere suplete; implantul avind aceeasi consistenta ca si tesuturile inconjuratoare, fara a da senzatia de artificial atit la palpare cit si la inspectie( privit).


UNDE SE POATE FOLOSI BIO-ALCAMIDUL:

BIO-ALCAMID se poate folosi in medicina si chirurgie pentru a corecta toate tipurile de imperfectiuni secundare cauzate de deficite tisulare, incluzind fistule nazolabiale, cicatrici postoperatorii sau posttraumatice, microgenie faciala congenitala, defecte tisulare severe posttraumatice.
BIO-ALCAMID ESTE IDEAL CA IMPLANT PENTRU A ACCENTUA CONTURUL BUZELOR, si a corecta deficitele de volum ale pometilor, barbie, etc. Spre deosebire de alte substante de augmentare folosite ( datorita biocompatibilitatii sale) poate fi folosit pentru a corecta deficite severe si vaste fara riscuri si alte efecte secundare.

CAT DUREAZA EFECTUL

In conditii fiziologice BIO-ALCAMID este un implant definitive ca si alte proteze definitive .
Efectul vizibil modificat de BIO-ALCAMID nu poate dura la nesfirsit, deoarece cu trecerea timpului pielea imbatrineste si tesuturile, in special musculature, isi scimba pozitia si forma crind noi imperfectiuni si anomalii, in ciuda suportului material creeat de implant.
Oricum se poate corecta din nou.

ESTE IMPLANTUL DUREROS

Ca si alte substante injectabile, BIO-ALCAMID poate cauza ceva dureri, dar doar in timpul injectarii. Se poate folosi anestezie locala pentru a evita durerile la injectare.

POATE FI FOLOSIT IN ORICE PERIOADA A ANULUI

Cu siguranta. Caldura nu interfera cu substanta, atita timp cat temperatura nu e prea mare. Este bine sa se evite expunerea la soare pentru cel putin o luna dupa injectare; pentru a preveni mai degraba eventuala pigmentare secundara in aria edematiata temporar ce apare dupa injectare.

POATE FOLOSI ORICE IMPLANTUL

Studiile effectuate arata ca BIO-ALCAMID este un produs sigur; nu se fac teste de sensibilizare sin u au aparut reactii alergice.Oricum trebuie sa va informati doctoral daca aveti reactii alergice la ceva.

CE SE INTIMPLA DUPA IMPLANTARE

Imediat dupa injectare, se formeaza o capsula subtire, naturala, fiziologica I jurul implantului. Aceasta include substanta, formind de fapt o endoproteza ce poate fi usor identificata si indepartata( usor si nedureros) in orice moment.Edemul care apare este minim in conditii normale sin u dureaza mai mult de citeva ore. Dupa injectare apare o usoara roseate in zona, dar dispare rapid. Se poate folosi orice tip de machiaj dupa injectare.Dupa citeva zile nu mai este nici un semn in zona, lasind doar efectul accentuarii conturului buzelor.

ESTE BIO-ALCAMID O SUBSTANTA SIGURA

Anii de studii clinice asigura ca BIO-ALCAMID este o substanta nepericuloasa, fiind autorizata in CE.
Clinic s-a demonstrate ca BIO-ALCAMID este o substanta non-toxica, ne-mutagena, ne-sensibilizanta, biocompatibila, permanenta, indepartabila, stabilAfizic si chimic.
Bio-alcamid este radiotransparenta si hipoecogena, permitind diagnosticul diferential cu alte structuri prezente in aria implantata.

CONCLUZII:

BIO-ALCAMID prin formele sale de BIO-ALCAMID LIPS, FACE sau BODY este solutia ideala pentru corectia definitiva a deficitului de tesuturi moi, reconstructia unor structuri anatomice deficitare rezultate fie in urma unor malformatii congenitale, sechele dobindite in urma unor traumatisme, interventii chirurgicale si nu in ultimul rind pentru remodelare cu scop estetic( buze, pometi, pliuri cutanate, etc).

 

Aestheticline


Posteaza Comentariu

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa fiti autentificat.
Daca nu aveti cont va puteti inregistra dand click AICI

Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/wwwgand/public_html/modules/modules.php on line 61